London-based Jump Studios recently finished Google's newest campus, a co-working space for entrepreneurs and start-up companies. The architects were asked to completely renovate a five-story industrial brick building, formerly a battery factory, to support 7,000 members and 50 resident start-up companies. 

A new entrance was installed to maximize the space and allow access to an outdoor public plaza. A cafe, set over two floors, is outfitted with lounge seating and black-tiled booths, while a 23-foot-long meeting table sits under a custom red steel cage light structure. A three-story auditorium was also included, which houses 200 people for larger presentations. Abundant natural light floods the space form large windows, and original steel ceiling beams were left in place to honor the buildings previous purpose. 

Jump Studios previously worked with Google to design the Madrid office headquarters, and the first London campus

Read more about the campus on Dezeen.

For more projects, check out our News Roundup.

Read more >