Posted on:

Adaptation + The Void

Matt Burgermaster


Preston Casertano
View all (2) images

Project Description

This project takes on adaptive reuse of a building complex damaged during Hurricane Sandy, turning a vacant structure into a community center, craft microbrewery, and farm-to-table restaurant. The reconstruction of this project calls for the reuse of 68,166 bricks and 243 heavy timber beams. “Up-cycling” becomes “re-cycling” with added value. We hope that revitalization of projects like this leads to positive growth of the urban communities they strive to serve.

--BSA Design Awards 2014 Jury
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X