Posted on:

Apartment KG

Kababie Arquitectos





  • Elias Kababie

Project Status


Year Completed



400 sq. feet



View all (9) images

Project Description

The KG project uses a neutral color palette with earth tones, contrasting with various accents of color that are present in the accessories that complement the space.

The room and the family room are unified through the ceiling design, a prefabricated lattice made of reclaimed Wood; in its hollows are located the luminaire which provides light, indirectly, to these two spaces.

These areas of coexistence are complemented by the dining room that is subtly separated from the kitchen through a Breakfast/eating area which is closed towards the dining room and opens into the kitchen area.

The central landmark of the public area is the library, which is accentuated by a completely sober fireplace finished in grey marble. By its location and transparency, this area can be seen throughout the apartment.

All the bedrooms are grouped in a specific wing of the apartment. The master bedroom is complemented by a T.V. room that functions as a vestibular chamber and that makes a different dynamic in its interior.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X