Project

Posted on:

Arhitect de interioare Constanta – Firma amenajari interioare

Nobili Interior Design

Shared By

nobiliinteriordesign, Nobili Design


Project Name

Arhitect de interioare Constanta – Firma amenajari interioare

Location

mamaiaProject Status

Concept Proposal

Year Completed

2017

Size

39,973 sq. meters


Room or Space

Living Room

Style

Modern

View all (5) images

Project Description

Acesata frumoasa casa te surprinde cu arhitectura de interior inovatoare, prin atitudinea modernista puternica cu care a fost abordat acest proiect de design interior realizat cu materiale naturale clasice. Fiecare perspectivă oferă o experiență vizuală unică, cu detalii surprinzatoare. Acest interior demonstrează frumusețea designului de contrast ridicat - temele de interior variază de la o atmosfera intunecoasa în unele zone la zonele luminoase și jucăușe in altele. Proiect realizat de
http://www.nobili-interior-design.ro/servicii. Nimic în această casă nu este limitat la nivelul ochilor. Totul, de la spatiile de depozitare la perdele și chiar și acest tăblie care ajunge spre tavan.
In zona principală de locuit, se remarca utilizarea culorilor intr-un anume mod pentru a da da fiecărui spațiu funcțional propriile sale limite distincte: piele în camera de zi, albastru in zona de masă, și alb în bucătărie.
Pentru o privire în detaliu la bucătărie - grinzi din lemn diagonale se suprapun cu panouri albe, cu care se confruntă in direcția opusă, creând un sentiment profund de teatru vizual în incinta sa dreaptă.
Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Interior Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer.
Va puteti informa despre oferta de servicii oferite de - http://www.nobili-interior-design.ro.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X