Posted on:



View all (5) images

Project Description


Located in a former bank lobby on the southeast corner of an active street intersection, the space includes full-height glazing to the north and west, building lobby to the south, and a new demising wall to the east. The fundamental design objective for this project was to create an environment of collaboration in a space that engages the surrounding urban core. The space is organized around a central wall lined with cork panels and designed for critiques, display, and spontaneous collaboration. Shared daylight, acoustics, and multiple levels of planned and unplanned interaction are vital parts of achieving the spirit of collaboration set forth as the key design objective.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X