Posted on:



Shared By



Gregory Scharlemann, Landlord (Hines); Chris Beasley, Tenant (CallidusCloud)


  • General Contractor: Zephyr Snyder (WCI GC)

Project Status


Year Completed



12,664 sq. feet
View all (4) images

Project Description

ID/A was chosen to design Callidus Cloud Visitor’s Center to showcase the company’s dynamic cloud technology, and provide an all hands company meeting area. The design reflects the company’s innovative products and commitment to the their clients.

The 1,600 sf showroom was designed to include a reception area, a client hosting café, conference rooms and four mobile, cellular resin kiosks to showcase their four lines of business and serve as casual meeting areas for presenting their products to customers.

The existing low ceiling space, which had created a dark uninspired environment, was removed in order to create a dramatic light filled open volume of the space. Undulating ‘wave’ light fixtures float amid the newly exposed ductwork providing an exciting lighting solution that manages not to compete with the multi-colored LED-lit kiosks below. The stained concrete floors along with the neutral color area rug provide a simple background for Callidus Cloud’s products to be highlighted in the kiosks.

This amazing space has set the standard for the company’s future space design and surpassed the client’s expectations.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X