Project

Posted on:

Cave

Stipfold

Shared By

Stipfold, Stipfold


Project Name

Cave

Project Status

Built

Year Completed

2012

Size

1,292 sq. meters


ARCHITECT

Team

  • Beka Pkhakadze
  • Mika Motskobili


Style

Modern

View all (16) images

Project Description

As soon as you enter the space, the core aesthetic of the design unfolds and it is only possible to see the main room through the tilted hallway. It meant to take your time for the idea of an actual comfort, smartness and practicality of the design to sink in. When navigating further into the room, one realizes, that the slopes direct the visitor from the narrow spaces toward the wider ones and vice versa. Leaning walls bend the space, making it simultaneously modest and sharp. \ The intention of diagonal walls being directional carries through the bedroom as well, but here, the steepness accentuates the workstation. In the case of the bathroom, the slope serves as a surface to lean on and relax.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X