Posted on:

Cheek Hall Renovation

Dake Wells Architecture

Shared By



Missouri State University

Project Status


Year Completed



5,000 sq. feet

Construction Cost




View all (13) images

Project Description

This renovation of approximately 5,000 square feet in Missouri State University’s Cheek Hall provides new classrooms, a computer lab and an informal student study lounge. With painted graphics, color and lighting, the intersection of corridors is marked as an informal learning space. A green “donut” claims the corridor as part of the study space and acts as a threshold to the renovated classrooms. Flexible seating and a glass wall with a grid of dots provides the tools for collaborative learning while Isaac Newton keeps watch over the space. The project also included renovation of three tiered classrooms on another floor for lecture space as well as fifteen classrooms in Craig Hall. Design and construction documents were completed in three months with construction completed during the University’s summer break.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X