Posted on:

Corbett Residence

in situ studio

Shared By

Morgan Day


  • Construction Manager: Aiello Builders

Project Status

View all (10) images

Project Description


The house is located on a wooded site down a winding drive. The drive is thin and meanders through the trees to protect the house from view until arrival. The house is a low black box that strikes a line across the sloping site, mimicking the horizon. It is placed at the edge of a hill above a creek and is oriented to admit natural light and views of the forest. The clients, who are very restrained, brought beautiful ideas and precedents to the table and challenged the architects to include only necessary things.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X