Posted on:

Corinthian Gardens Smokers' Shelter

ASK Studio

Project Status



275 sq. feet



View all (6) images

Project Description

The project is a shelter space located away from an apartment complex for residents to smoke. The shelter was imagined as a yard sculpture and its purpose was not to be readily apparent. The space was required to "hide" smokers during the day, but allow persons to be seen after dark and by security cameras for safety.

A sidewalk leading from the existing parking lot connects residents to the structure, which is nestled among the shadows of the surrounding trees that allow it to disappear during the day. At night, the trees and shadows provide a dark background to the shelter, further emphasizing its radiance for security, safety and aesthetic.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X