Project

Posted on:

Jimmy Choo Paris Avenue Montaigne

Christian Lahoude Studio



Project Name

Jimmy Choo Paris Avenue Montaigne

Location

Avenue Montaigne



Project Status

Built

Year Completed

2015

Size

65 sq. meters

Client/Owner

Jimmy Choo


Type

Retail

Style

Other

View all (11) images

Project Description

Elevating the concept that Jimmy Choo used in their London flagship to match French architecture, Christian Lahoude Studio was mainly inspired by the Hall of Mirrors in Versailles. The 65 square meter store features custom gilded cornice and mirrored corners to expand the depth of the space. Daylight flows freely through the store by a large glass storefront.

The custom grey-gold wallcovering and white Carrera marble act as the perfect backdrop for the merchandise. The lightbox that is visible from the outside is unique to the location and functions as a private closet highlighting the brand’s latest collections once inside the shop. There is an additional custom feature display made from tinted and tilted glass upon entry that is backed with the Carrera marble.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X