Posted on:

Kennedy Child Study Center

Pell Overton Architects

Project Status



25,000 sq. feet
View all (5) images

Project Description


Renovating a 1930’s warehouse building, the design team’s adaptive reuse of the 25,000-square-foot space presented a number of difficult challenges, including an unusually low ceiling and absence of any natural light. In response, one primary design feature took the form of a series of large, colorful lighting bays cut into the otherwise smooth ceiling effectively creating the perception of greater height and illumination from above. To further address the compressed nature of the lower floor, the administrative offices are arranged around two large open work areas, providing direct visual access to new windows and allowing natural daylight to filter deeper into the floor.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X