Posted on:

Kitchen Renovation in Mill Valley

Richardson Architects

View all (5) images

Project Description

An outdated kitchen with a dark and small eating area was never remodeled when the rest of the house was updated in the late ’80’s.
The new kitchen reverses the earlier layout of the kitchen/breakfast room by adding an eating area toward the garden. Tall south facing clerestories bring in light and ventilation while preserving neighbor privacy. Tall pantries replace traditional upper cabinets and increase ease of storage and retrieval. White cabinets and the white neolith countertop/splash are punctuated by walnut and marble island.
Deck areas on both sides complete the connection to the outdoors and ease of entertaining.

Mill Valley architect - Richardson Architects
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X