Posted on:

Lamar Advertising Corporate Headquarters


View all (5) images

Project Description


This adaptive re-use of a 1970’s era data center transforms what most considered a ‘throw away’ building into an unexpected and exciting corporate headquarters for a billboard advertising company. To counteract the expansive, largely windowless floor plate of the existing building, the design removes a portion of the structure to create an outdoor court – or ‘garden room’ – that brings a captured landscape and daylight into the middle of the office environment. Elsewhere in the building, additional structure was removed to connect the multiple floors into one communicating whole, promoting employee interaction and reinforcing the culture of the company as a single creative community.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X