Project

Posted on:

Logical Choice Technologie

Randall-Paulson Architects, Inc.

View all (4) images

Project Description

This multi-media classroom tool provider desired a trendy urban aesthetic for their new office headquarters and distribution facility.

The new headquarters is located in a single story tilt-up building. Use of reveal patterns creates the concept and feel of columns in a cost-effective manner. Natural stone at the entryways provides a finished look and are further translated into the interior to create a smooth transition as guests enter the building.

The interior aesthetic evolves around vibrant color selections and curving soffits that create a lounge-like feel. Large skylights and an open ceiling grid allow for an abundance of natural light to flow into the office spaces and breakroom areas.

Additionally, the company’s projectors are installed in each office, creating a display that shows potential clients the features and use of the product.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X