Posted on:

Master Suite Renovation

Rohrer Studio

View all (2) images

Project Description


The goal of this master suite renovation was to provide a peaceful, parental oasis within a bustling household - a space with its own identity distinct from the rest of the residence but that transitioned gracefully into the rest of the home. The functional intent was to provide an airy atmosphere that enhanced daylight and significantly increased storage and program capacity. The end result is a peaceful, unified environment that carries simply through all details. Significant program was added yet the aesthetic became more quiet.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X