Project

Posted on:

Maxis Malaysia

Steven Leach Group

Shared By

stevenleachgroup


Project Name

Maxis Malaysia

Location

KL




000

Project Status

Built

Year Completed

2016

Size

12,000 sq. meters

Construction Cost

$0

Client/Owner

Maxis


Team

  • Steven Leach Malaysia

Interior Designer



Style

Modern

View all (6) images

Project Description

As part of its overall business transformation, Maxis Communications embarked on a project to upgrade all of their workplace facilities from a silo type environment to a completely open plan, with a large component of casual meeting and collaboration areas. Working with the Maxis management team, the Steven Leach Group developed a comprehensive design solution that provided a workplace that dovetails function and look, with the new direction the company has taken and supports the organizational changes currently underway. The resulting design is a vibrant environment in which Maxis employees work in a much more collaborative manner open to ideas and discourse.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X