Posted on:

Mokulua Hillside Residence

Peter Vincent Architects

View all (12) images

Project Description

Prior to renovation, this large, existing hillside home in Lanikai had great potential but suffered from partially obstructed views, piecemeal design elements, and a general lack of character inside and out. The goals then were to add warmth, comfort, and charm, to open the interior spaces and pool area to the incredible views and to achieve a more human scale given the existing high ceilings. The entire house was redesigned to convey colonial plantation architecture reminiscent of the tropical South. This project won the BIA Renaissance Building & Remodeling 2007 Overall Grand Award.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X