Project

Posted on:

NVIDIA

Gensler

Shared By

Sara Johnson, Hanley Wood Media


Project Name

NVIDIA

Year Completed

2017

Size

250,000 sq. feet

Client/Owner

NVIDIA


Type

Office

View all (6) images

Project Description

FROM THE ARCHITECTS:

This Silicon Valley pioneer sought a corporate headquarters that reflected its core belief in people as its greatest asset. The 250,000-square-foot floor plan of this triangular building is designed around how people move, demonstrating design from the inside out. Oversized platforms replace stairways as vertical connectors and serve to stage impromptu meetings and interactions. The building’s sculptural roof, informed by the interior planning, creates large, vaulted spaces along with more intimate areas where private, focused work occurs. Skylights bring ample diffused daylight into the building, creating an efficient and uplifting work environment, one poised to make its mark in the Silicon Valley landscape.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X