Posted on:

Offices Broccolini Construction

Rubin & Rotman Architects

Shared By




Broccolini Construction

Project Status


Year Completed



3 sq. feet



View all (23) images

Project Description

The building’s 1950s vintage-inspired interior is both functional and welcoming. The approach to its design is simple and straightforward and favors an honest expression of materials and tectonics.

The tow-level flexible office space holds most of the usual workplace amenities, such as individual offices, conference rooms, and rest areas. It manages to register visual and physical permeability with glass partitions and captures engaging views across the space. It establishes a spatial coherence and promotes social cohesion by providing communal facilities — an angular wooden counter actually serves as the backbone to the design as it encourages gathering and interaction.

The use of a bold color scheme explicitly communicates the company’s identity, works as a means of way-finding, and ensures that each area within the building works with one another to create a unified whole.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X