Project

Posted on:

Perspective Office

Slash Architects

Shared By

Slash Architects, Slash Architects


Project Name

Perspective Office

Project Status

Built

Year Completed

2015

Size

4,100 sq. meters


ARCHITECT



Style

Modern

View all (7) images

Project Description

Due to its unique location and mixed-use setting, the building offers a sustainable lifecycle. The shops that are located on the ground floor creates public usage for both the civilians and the residents of the offices above. These shops work as an inverse duplex activating the gardens on the east side of the building. Buildings architectural approach is to intervene the outside and inside sensation. By the existence of vertical gardens the office residents are isolated. The wooden blinds that are located according to the light are creating an environment where you can comfortably work in a climate such as Mersin.
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X