Posted on:

Press Club

Baldauf Catton von Eckartsberg Architects

Shared By



Millennium Partners, Taste Partner


  • Mechanical Engineer: CB Engineers
  • Electrical Engineer: CB Engineers
  • Plumbing Engineer: CB Engineers
  • Lighting Designer: CB Engineers
  • Structural Engineer: Desimone Consulting Engineers
  • General Contractor: Plant Construction Co.

Project Status



12,000 sq. feet
View all (11) images

Project Description

The premise of Press Club: provide a space where employees of select local wineries can showcase their wares in a setting that will keep bringing patrons back for more. A small retail space on the ground level gives way to a 7,000-square-foot basement level with a tapas bar and two wine halls for tasting. The resulting space pairs natural materials—black walnut wood, cork wall and ceiling coverings—with more industrial finishes such as concrete and steel. To reduce noise, a black acoustic blanket is attached to the ceiling above the soffits to dampen the inevitable echoes of a space with very little soft-surfacing. Each of eight winery stations is defined by subtle stainless steel signs and bottle displays. Behind each station, a lit display case shows the wines available.

Read the full article:
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X