Project

Posted on:

Princeton University Tennis Center

Dattner Architects

Shared By

ksibilia

Location

Princeton

Client/Owner

Princeton University

Consultants

  • Mechanical Engineer: Dagher Engineering
  • Structural Engineer: Severud Engineering

Project Status

Built

Year Completed

2011

Size

7,500 sq. feet
View all (6) images

Project Description

The Cordish Family Pavilion is a small, striking building occupying a pivotal location at the Lenz Tennis Center at Princeton University. On the upper level, coaches’ offices and a glass-enclosed team meeting room, and covered observation deck overlook the courts. A masonry enclosure on the lower level houses locker rooms and equipment storage. Designed in the spirit of tennis, the pavilion’s simple, precise lines reflect the geometries of the courts and the elegance of the game
Advertisement
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X