Posted on:

Private House 1109

GA Studio Architects

View all (5) images

This project is on the longlist for the RIBA 2016 House of the Year Award.

Project Description


The spaces are not 'over-designed' but instead allow the family to inhabit and adapt to make them even more comfortable and welcoming. This logical flow of space extends to the outside areas where, despite the close proximities to the boundaries, the careful framing of views and maximisation of space gives the impression of a much larger plot.

This building is above all award-winning because the modest budget and typical context gives hope to those who are not fabulously wealthy or living in elite neighbourhoods, that excellent architect-led design is within reach.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X