Project Detail

 

BNIM Iowa

Des Moines, IA United States

BNIM

 

Project Description

FROM THE AIA:

Located in a former bank lobby on the southeast corner of an active street intersection, the space includes full-height glazing to the north and west, building lobby to the south, and a new demising wall to the east. The fundamental design objective for this project was to create an environment of collaboration in a space that engages the surrounding urban core. The space is organized around a central wall lined with cork panels and designed for critiques, display, and spontaneous collaboration. Shared daylight, acoustics, and multiple levels of planned and unplanned interaction are vital parts of achieving the spirit of collaboration set forth as the key design objective.

 

Project Details

BNIM Iowa
Location:
Shared by:
 
Firm Name:
 
Project Type:
Project Status:
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Office Projects

 

Other Plains Projects