Project Detail

 

CallidusCloud

Pleasanton, CA United States

ID/Architecture

 

Project Description

ID/A was chosen to design Callidus Cloud Visitor’s Center to showcase the company’s dynamic cloud technology, and provide an all hands company meeting area. The design reflects the company’s innovative products and commitment to the their clients.

The 1,600 sf showroom was designed to include a reception area, a client hosting café, conference rooms and four mobile, cellular resin kiosks to showcase their four lines of business and serve as casual meeting areas for presenting their products to customers.

The existing low ceiling space, which had created a dark uninspired environment, was removed in order to create a dramatic light filled open volume of the space. Undulating ‘wave’ light fixtures float amid the newly exposed ductwork providing an exciting lighting solution that manages not to compete with the multi-colored LED-lit kiosks below. The stained concrete floors along with the neutral color area rug provide a simple background for Callidus Cloud’s products to be highlighted in the kiosks.

This amazing space has set the standard for the company’s future space design and surpassed the client’s expectations.

 

Project Details

CallidusCloud
Location:
Shared by:
 
Firm Name:
Project Team:
    William Douglas, Architect; Leticia Cruz, Project Designer
Consultants:
  • General Contractor: Zephyr Snyder (WCI GC) 
 
Project Type:
Project Status:
Year Completed:
Project Size:
    12,664 sq ft
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Commercial Projects

 

Other Pacific Projects