Project Detail

 

Logical Choice Technologie

Lawrenceville, GA United States

Randall-Paulson Architects, Inc.

 

Project Description

This multi-media classroom tool provider desired a trendy urban aesthetic for their new office headquarters and distribution facility.

The new headquarters is located in a single story tilt-up building. Use of reveal patterns creates the concept and feel of columns in a cost-effective manner. Natural stone at the entryways provides a finished look and are further translated into the interior to create a smooth transition as guests enter the building.

The interior aesthetic evolves around vibrant color selections and curving soffits that create a lounge-like feel. Large skylights and an open ceiling grid allow for an abundance of natural light to flow into the office spaces and breakroom areas.

Additionally, the company’s projectors are installed in each office, creating a display that shows potential clients the features and use of the product.

 

Project Details

Logical Choice Technologie
Location:
Shared by:
 
Project Type:
Project Status:
Project Size:
    48,000 sq ft
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Office Projects

 

Other South Atlantic Projects