Project Detail

 

Princeton University Tennis Center

Princeton United States

 

Project Description

The Cordish Family Pavilion is a small, striking building occupying a pivotal location at the Lenz Tennis Center at Princeton University. On the upper level, coaches’ offices and a glass-enclosed team meeting room, and covered observation deck overlook the courts. A masonry enclosure on the lower level houses locker rooms and equipment storage. Designed in the spirit of tennis, the pavilion’s simple, precise lines reflect the geometries of the courts and the elegance of the game

 

Project Details

Princeton University Tennis Center
Location:
Shared by:
 
Client/Owner:
Project Team:
    Daniel Heuberger AIA, Principal-in-Charge
Consultants:
  • Mechanical Engineer: Dagher Engineering 
  • Structural Engineer: Severud Engineering 
 
Project Type:
Project Status:
Year Completed:
Project Size:
    7,500 sq ft
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Similar Projects

 

Other United States Projects