Project Detail

 

Princeton University Tennis Pavilion

Princeton United States

Dattner Architects

 

Project Description

The Cordish Family Pavilion is a small, striking building occupying a pivotal location at the Lenz Tennis Center at Princeton University. On the upper level, coaches’ offices and a glass-enclosed team meeting room, and covered observation deck overlook the courts. A masonry enclosure on the lower level houses locker rooms and equipment storage. Designed in the spirit of tennis, the pavilion’s simple, precise lines reflect the geometries of the courts and the elegance of the game.

 

Project Details

Princeton University Tennis Pavilion
Location:
Shared by:
 
Client/Owner:
Firm Name:
Consultants:
  • Structural Engineer: Severud Associates 
  • Mechanical Engineer: Dagher Engineering 
  • Civil Engineer: Van Note Harvey 
  • Lighting Designer: Domingo Gonzalez Associates 
 
Project Type:
Project Status:
Year Completed:
Project Size:
    7,500 sq ft
Tags:
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Sports Projects

 

Other United States Projects