Posted on:

XS House

Jorge Mastropietro Architects Atelier

View all (4) images

Project Description


This project seeks to blur the line between the inside and the nature outside. An overhang creates a modern version of the traditional veranda, creating a buffer between interior and exterior. This space produces a poolside, covered gathering area with a view of the lake. With a lack of interior columns, the unrestricted views go from the front to the back of the house, again focusing the views outward. The bedrooms are uniquely arranged in a pod-formation that are distinctly visible in plan and from the outside of the house.

Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X