Posted on:


Olson Kundig

View all (5) images

Project Description

From the AIA:

Set in the remote Methow Valley, Studhorse responds to the clients' desire to experience and interact with the surrounding environment throughout all four seasons. The house is composed of four separate detached structures surrounding a central courtyard. Each structure is rotated toward different dramatic elements in the surrounding landscape such as the nearby Studhorse Ridge and Pearrygin Lake.

Public areas, including the family room, kitchen, and bar are grouped together in the main building. Private areas - the master bedroom, kids' bedroom, and den - are separated in an adjacent structure, with guest rooms in yet another, isolated to allow for independent use. A fourth structure houses a sauna, removed from the cluster of activity frames a view looking out over the valley below.
Add a Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X