Princeton University Tennis Center, by Dattner Architects.

Princeton University Tennis Center, by Dattner Architects.

Credit: Courtesy Vanni Archive


The Cordish Family Pavilion is a small, striking building occupying a pivotal location at the Lenz Tennis Center at Princeton University. On the upper level, coaches’ offices and a glass-enclosed team meeting room, and covered observation deck overlook the courts. A masonry enclosure on the lower level houses locker rooms and equipment storage. Designed in the spirit of tennis, the pavilion’s simple, precise lines reflect the geometries of the courts and the elegance of the game.


For more details and images of the Princeton University Tennis Center, visit ARCHITECT's Project Gallery


Visit the ARCHITECT Project Gallery main page to add your own user-generated architecture.